Booking and contact

teater@sagohuset.nu +46 46 12 21 41
Revingegatan 8 223 58 LUND
 

Bokning och kontakt

teater@sagohuset.nu 046-12 21 41
Revingegatan 8 223 59 LUNDSAGOLEK


Sagor, dans, musik och lek. För barn från 3 år.
Med föreställning, fika och aktivitet.
 
Detta sagopaket inleddes under hösten 2013 på bland annat Helsingborg- och Kristianstadsjukhus och på Fågelskolan i Lund. Sedan dess ingår sagopaketet i vår ordinarie verksamhet och vi framför Sagolek på förskolor, teatrar, sjukhus och utomhus i parker och på festivaler. 

Skådespelaren Åsa Ahlander, dansaren Åsa Hörling och musikern Oscar Hielm från Teater Sagohusets ensemble bjuder in till sagornas värld med berätteriets alla uttryck. Trion bakom Teater Sagohusets kritikerrosade föreställningar om Max (Max, Pjäsen om Bollen, Bilen och Lampan och Mera Max) och Sjöflickan och Drakens Dotter är nu tillbaka med ett nytt projekt för de minsta barnen. I projektet Sagolek bjuder vi in er till en sagostund utöver det vanliga.

Tillsammans gestaltar vi tre folksagor som bygger på list, skratt, allvar och lite eftertanke. Vi bjuder på levande musik, dans och skådespeleri och tillsammans med barnen skapar vi en föreställning där barnen själva får vara med i sagan och agera grodor, spöken, vinande träd eller andra ingredienser som gör att sagan blir levande, spännande och lekfull.
 
Sagostunden anpassar vi efter era behov och önskemål gällande ålder, utrymme och tid. Vi kommer gärna till er och behöver ingenting mer än ett rum där vi alla får plats att sitta i en ring och där det även finns utrymme att leka.
 
För mer information, kontakta Teater Sagohuset på 046-12 21 41 eller på  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
 

BOKNINGSBAR 
046 12 21 41

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
 
 
MED STÖD FRÅN: KULTURRÅDET, REGION SKÅNE OCH LUNDS KOMMUN, FOLKUNIVERSITETET LUND
WITH SUPPORT FROM: KULTURRÅDET, REGION SKÅNE OCH LUNDS KOMMUN
site created and hosted by Intendit