Booking and contact

teater@sagohuset.nu +46 46 12 21 41
Revingegatan 8 223 58 LUND
 

Bokning och kontakt

teater@sagohuset.nu 046-12 21 41
Revingegatan 8 223 59 LUND


MERA MAX


Max är tillbaka! Ni är inbjudna till en suggestiv Max-värld där nallar kan flyga och bilar köra upp längst väggarna. Max är inte en utan två, tre... En förtrollande föreställning för alla mellan ett och tre år!


Välkomna till ön där det finns varmt ljus för alla sinnen, ett rum som blir härs och tvärs och där bollar studsar fram och snören balanserar. Mera Max är en stämningsfull och konstnärlig upplevelse där gräset växer på din alldeles egen ö!


“Regissören och koreografen Minna Krook har mejslat fram en stiliserad Max-estetik med stora anspråk på närvaro i teaterrummet. // Alltmedan ensemblen i utsträckt tempo pratnynnar fram berättelsen i små stavelser, eller härmar långsamheten i rörelserna hos en ballong som studsar mot golvet. Det är fint och förstorat. Ett minimalistiskt utforskande av teatern i rytm och rörelse.” 
SYDSVENSKAN

“En dag har gått och mycket har hänt i Max värld. Liksom i publikens...utanför hör jag en nöjd röst bakom mig ”Det här var kuligt” Jag håller med. Det var det.” 
SKÅNSKA DAGBLADET

“Det märks att ensemblen finslipat tekniken och lärt hur man ska fånga teaternovisernas intresse. // Koncentrationen är total. // den unga publiken på premiärföreställningen sitter hur som helst trollbunden. // "Nu har ni sett en hel föreställning förklarar” får publiken förklarat för sig. Då har det gått nästan tre kvart, utan att någon åskådare protesterat."
HELSINGBORGS DAGBLAD

UTBUDSBLAD FÖR ARRANGÖRER>


KORTFILM>

BILDER>
Av: Barbro Lindgren,
Teaterförlag: Folmer Hansen
Regi/Koreografi: Minna Krook
Scenografi/Kostym: Jenny Nordberg
Ljusdesign & Foto:Ilkka Häikiö
Kostymmästare: Anika Cano
Idé/Producent: Leila Åkerlund
Medverkande: Åsa Ahlander, Oscar Hielm och Åsa Hörling.
BOKNINGSBAR
För kontakt: 046 12 21 41. Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
 
MED STÖD FRÅN: KULTURRÅDET, REGION SKÅNE OCH LUNDS KOMMUN, FOLKUNIVERSITETET LUND
WITH SUPPORT FROM: KULTURRÅDET, REGION SKÅNE OCH LUNDS KOMMUN
site created and hosted by Intendit